Over ons

In het schilderachtige Deventer ontvouwde zich het verhaal van Ali Demirel, de bezielde eigenaar van Demi Totaalonderhoud. Zijn reis begon in het nabijgelegen Apeldoorn, waar hij als jonge schilder zijn eerste kwast zette bij een gerenommeerd groot bedrijf.

Gedurende zijn tijd in Apeldoorn werd Ali al snel opgemerkt vanwege zijn onmiskenbare talent en zijn onvermoeibare inzet. Hij klom gestaag op tot de positie van uitvoerder, waar zijn leiderschap en vakmanschap schitterden op diverse projecten. Ali Demirel was niet alleen een schilder; hij was een visionair, een perfectionist die zijn vak tot in de finesses begreep.

Na twee decennia bij het grote bedrijf te hebben gewerkt, ontwaakte er een verlangen in Ali. Hij droomde van een onderneming waar zijn eigen stempel op kon drukken, waar vakmanschap en toewijding tot in de kleinste details werden geëerd. Met meer dan 45 jaar ervaring op zak besloot Ali zijn eigen weg te gaan en Demi Totaalonderhoud in Deventer te vestigen.

De naam ‘Demi Totaalonderhoud’ stond voor alles waar Ali voor stond: toewijding aan kwaliteit, expertise in behangen, binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, glaszetten, houtrotreparatie, en sauswerken. Het was een belofte aan Deventer en ver daarbuiten: Demi Totaalonderhoud zou synoniem staan voor ongeëvenaard vakmanschap en zorgvuldige aandacht voor detail.

In de sfeervolle straten van Deventer groeide het bedrijf gestaag. Ali Demirel bleef trouw aan zijn principes van duurzaamheid en kwaliteit. Klanten vertrouwden op Demi Totaalonderhoud voor veel meer dan alleen schilderwerken; het was een partnerschap gebaseerd op vertrouwen, waar de visie van Ali doorklonk in elke uitgevoerde opdracht.

Demi Totaalonderhoud in Deventer werd niet alleen een plek waar muren werden geschilderd, maar waar verhalen werden verteld met verf en waar huizen werden omarmd door zorgvuldig vakmanschap. Ali Demirel had zijn droom waargemaakt en zijn ervaring van meer dan 45 jaar leefde voort in elke penseelstreek die zijn bedrijf zette. Een verhaal van toewijding, ervaring en de voortdurende zoektocht naar perfectie in het schildersambacht.